Kurs i selvutvikling og Bhakti-yoga

Mange av oss ønsker å endre livene våre til det bedre, gå dypere og komme til å kjenne oss selv bedre. Bhakti-yoga er en metode for selvutvikling og selvrealisering, anbefalt for tiden vi lever i. Det kan praktiseres av alle og integreres fullt inn i en moderne livsstil.

Kurset gir deg verktøyene og den grunnleggende forståelsen av Bhakti-yoga, slik at du kan praktisere selv i ditt eget liv.

Kurset er basert på tidløs kunnskap fra yoga og meditasjon som kan hjelpe deg å finne indre glede og harmoni. Dette kurset er en kombinasjon av teori og praksis, med foredrag, meditasjon, mindfulness og pusteteknikker, så vel som praksis hjemme.

Alle får materialer og litteratur: Meditasjonssett, 2 bøker, musikk og mer.

Kurset krever påmelding.

Pris: Kun 700.- for hele kurset, dette dekker kurset og kursmateriell.

Påmelding: 980 41 818

Klassisk Yoga - Hatha Yoga

Yogakursene våre øker fleksibilitet, styrker og toner muskler, balanserer hormoner, masserer og rengjør de indre organene og systemene i kroppen, roer sinnet og reduserer stress. Kursene inkluderer meditasjon, avspenning og pusteteknikker.

Hva skal jeg ta med: Ta på deg behagelige, løstsittende sportsklær. Vi har yogamatter til utlån.

Meditasjon og dyp avspenning

Opplev yoga-avspenning og mantrameditasjon, og erfar selv hvordan dette gir deg en helt unik avspenning og ny energi. Disse tidløse yogateknikkene kan hjelpe deg å overkomme stress og bekymringer, forebygge og løse opp spenninger og roe sinnet. Disse kursene vil få deg til å føle deg fredfull og hjelper deg å slappe av og finne hvile og fornyet livsgnist. Du blir guidet gjennom dyp avspenning og mantrameditasjon.

Hva skjer på kurset: Du kan sitte på en pute eller en stol, eller ligge på en matte på gulvet. Instruktøren leder deg gjennom hele kurset og du får mantrakort og alt du trenger utdelt så det blir lett for deg å følge kurset. Ha på deg klær du føler deg komfortabel i.
Hva skal jeg ta med: Vi stiller med alt du trenger, bare du tar med din entusiasme og lyst til å delta!
Når: Tirsdager kl 19:00-20:15
Pris: Gratis, men donasjoner tas imot med takk!
’Drop in’, ingen påmelding nødvendig.

Meditasjon trinn 2 - 'Gå dypere'

På dette møtet får du lære tidløse meditasjonsteknikker og praktisere dem. I tillegg går vi på disse kveldene dypere inn i yoga filosofi. Hvert kurs tar opp forskjellige emner innenfor yogalitteraturen, sett i forhold til våre daglige liv og utfordringer; som for eksempel stress, depresjon, angst, hjertesorg og utbrenthet.

Hva skjer på kurset: Du kan sitte på en pute eller en stol. Instruktøren leder deg gjennom hele kurset og du får mantrakort og alt du trenger utdelt så det blir lett for deg å følge kurset. Ha på deg klær du føler deg omfortabel i.
Hva skal jeg ta med: Vi stiller med alt du trenger, bare du tar med din entusiasme og lyst til å delta!
Pris: Gratis, men donasjoner tas imot med takk!
’Drop in’, ingen påmelding nødvendig.

Meditasjonskurs

På disse kursene får du lære flere enkle og praktiske meditasjonsteknikker. Du vil få lære hvordan du kan håndtere stress bedre, samt forbedre din mentale velvære. Meditasjon gir deg innsyn i hvordan sinnet og følelsene dine fungerer. Det hjelper deg også til å få en bredere forståelse av livet. Du kan oppleve økt indre fred og varig glede gjennom å gjenoppleve din naturlige åndelige bevissthet og oppnå selvrealisasjon.

Hva skal jeg ta med: Du trenger ikke å ta med noe spesielt, annet enn lyst til å lære meditasjon.
Når: Tirsdager kl 19:00 - 20:15
Pris: Gratis inngang!
’Drop in’, ingen påmelding nødvendig.

Mantra Diving

Dette er en kveld med felles meditasjon, hvor alle er velkommen til å delta på 'Mantra diving': Dykk inn i kirtan, som er felles sang av mantra, og la lyden av yoga gi deg indre fred og glede. Etter meditasjonen blir det et inspirerende foredrag som utforsker essensen av yoga.

Hva skal jeg ta med: Du trenger ikke å ta med noe spesielt, annet enn lyst til å meditere!
Når: Søndager kl 19:00 - 20:30
Pris: Gratis inngang!
’Drop in’, ingen påmelding nødvendig.

Vegetariske matlagingskurs

Vil du lære mer om hvordan du kan lage sunn og smakfull mat som gir deg full mage og masse energi uten kjøtt? Velkommen til vårt vegetariske kokkekurs der du får lære noen spennende oppskrifter, få vite et par "vegetarkokk-hemmeligheter", og spise et herlig måltid!

Hva skjer på kurset: Kurset foregår i et 'TV-kjøkkenformat', der vi viser hvordan rettene lages og snakker litt om vegetarianisme. Når rettene er ferdige spiser vi alle maten ved et langbord. Du trenger ikke å komme med tom mage, appetitten vil komme av seg selv uansett!
Hva skal jeg ta med: Vi stiller med alt av matvarer etc. Ta med lyst til å lære nye spennende retter! Når: Utvalgte tirsdager kl 18:00 - ca. 21:00 - se vår aktivitetskalender her
Pris: 350kr per person, forhåndsbetales til Norges Meditasjonsskole, kto.nr. 6230.05.87602. Merkes navn, kurs og kursets dato.
Påmelding: per sms til 45692117 eller per epost: oslomeditasjon@gmail.com. Påmelding er fullstendig når kursavgiften er betalt.

Raw Food matlagingskurs

Kom og lær hvordan du kan lage velsmakende og næringsrik mat som gir deg masse energi og livsglede! På våre raw food eller råkost kurs kan du lære mange hemmeligheter om hvordan du kan lage herlige retter med kun rå ingredienser. Våre kokker deler sine egne erfaringer og gir deg noen retningslinjer og mange velprøvde oppskrifter.

Hva skjer på kurset: Kurset foregår i et 'TV-kjøkkenformat', der vi viser hvordan rettene lages og snakker litt om rå kost, vegetarianisme osv. Du trenger ikke å komme med tom mage, appetitten vil komme av seg selv uansett!
Hva skal jeg ta med: Vi stiller med alt av matvarer etc. Ta med lyst til å lære nye spennende retter!
Når: Utvalgte tirsdager kl 18:00 - ca. 21:00 - se vår aktivitetskalender her
Pris: 350kr per person, forhåndsbetales til Norges Meditasjonsskole, kto.nr. 6230.05.87602. Merkes navn, kurs og kursets dato.
Påmelding: per sms til 45692117 eller per epost: oslomeditasjon@gmail.com. Påmelding er fullstendig når kursavgiften er betalt.