Hatha Yoga

Bli med på et down-to-earth kurs i Yoga asanas der du selv kan oppleve hvordan kombinasjonen av pust og bevegelse reduserer stress og depresjon - og gir energi og styrke til kroppen og sinnet. Yogaens asanas og pusteteknikker er også verdifulle for å oppnå indre velvære. Blant annet åpner det energi-kanalene slik at du kan få en større opplevelse av livskraft i kroppen. Yoga asanas lærer oss også at ikke sammenligne oss med andre.

Pris: 120,- drop-in eller 950,- 10 innganger klippekort

Hatha-Yoga mandager og torsdager kl. 17:30
Sterkende klassisk yoga med sakte bevegelser og mindfulness.
Passer alle - kom som du er. Pusten er i fokus.


Monika oppdaget fordelene ved å praktisere yoga i 2005, og fullførte en ettårig utdanning som yogainstruktør i Australia i 2012. Hun har undervist yoga i ni år, -både i Norge, Australia og på ulike yogafestivaler og events i Europa.

Etter å ha arbeidet i en krevende forretningsbransje i flere år, vet hun at det å praktisere yoga regelmessig er ideelt for å lindre ryggsmerter, migrene og stress. Samtidig vil man oppleve balanse og fleksibilitet, -både mentalt og fysisk.

Monikas timer er dynamiske og utfordrende, men samtidig tilpasset hver enkeltes nivå. Hun holder også kurs for nybegynnere med fokus på teknikk og pust.

Hennes tilnærming er genuin, varm, oppmuntrende og ekspansiv. Monika er glad for å dele sin kunnskap og gi veiledning som hjelper hver enkelt person å utvikle seg.

Hvis du har spørsmål, ring Monika: 925 17 417